Úvod

Úpohlavy setnul dvěma góly střídající Franta Muchl

publikováno 31.08.2020 (aktualizováno 02.09.2020)

Pádná odpověď. Tím nejlepším způsobem zareagovali fotbalisté SK Třebívlice na debakl 0:7 z Velkých Žernosek, V úvodním domácím utkání III. třídy - skupina A porazili po výborném výkonu Úpohlavy 4:1, Urputnou bitvu překlopili na svoji stranu po přestávce především díky dvěma gólům střídajícího Františka Muchla.

Paralyzuje je minulá sprcha nebo naopak zapůsobí jako blahodárný budíček? Za B je správně, což třebívličtí fotbalisté dokazovali hned od úvodních minut zápasu. Hodně jim pomohl rychlý úvodní gól, kdy hostující gólman Švanda neudržel Kotlářův centr a Kolja Rambousik pohotově uklidil míč do sítě - 1:0.

Úleva v domácích řadách se rázem promítla do lehkosti, s jakou soupeře přehrávali a dostávali se do šancí. Bohužel však zůstalo pouze u nich, což platilo jak pro Kotláře, tak především pro Rambousika. Třebívlickému bombarďákovi další branka nedělního odpoledne prostě nebyla souzena. Když už jeho pumelice mířila do šibenice, hlavou ji obětavě zastavil úpohlavský obr Horký.

Místo uklidňujícího druhého gólu se tak hra začala vyrovnávat a hosté stále více ukazovali sílu svých brejků. Krátce před koncem první půle jeden z nich se štěstím zužitkoval hbitý Pomíchal, když využil jedné z mála mezírek v domácí obraně. Tu jinak s přehledem dirigoval Jirka Rulf, pro třebívlickou defenzívu takřka nepostradatelná persona, což se ostatně potvrdilo při jeho absenci v Žernosekách.

S novým mužstvem se úspěšně sžívá i brankář David Sedláček. Až na nedorozumění při inkasovaném gólu byl mnohem jistější a hlavně klidnější než při své premiéře.

Po obrátce se zápas dostal do klasické fáze střetů s houževnatým týmem Úpohlav, tedy přešel v urputný boj kdo s koho. Bylo jasné, že rozhodne příští gól. A  ten dali zásluhou pohotové dorážky střídajícího Franty Muchla domácí - 2:1.

Když se třebívlický žolík deset minut před koncem parádním lobem prosadil znovu, mohlo se v třebívlických řadách začít slavit. V samém závěru se konečně trefil i Jirka Kotlář a dal výsledku pro soupeře až příliš krutou podobu 4:1.  

SK Třebívlice - TJ Sokol Úpohlavy 4:1

Branky: 69. a 80. Muchl, 5. Rambousik, 89. Kotlář - 43. Pomíchal. Rozhodčí: Gabriel. ŽK: 3:0. Diváci: 80. Poločas:1:1.

Sestava Třebívlic: Sedláček - D. Bedecs, J. Rulf (87. Sova), Šamun (46. Muchl), K. Svoboda - Seifert (75. J. Svoboda), Nykodým, Richter, Válek, Kotlář - Rambousik (82. Vodenka).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56623
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz