Úvod

Trenér Bedecs: Sezona pro nás začíná proti Úpohlavům

publikováno 27.08.2020

Takový start do soutěže si určitě nepředstavoval. Hrající trenér SK Třebívlice David Bedecs musel se svými parťáky skousnout krutý debakl 0:7 ve Velkých Žernosekách. Tragédii však ze zpackané premiéry nedělá a naopak věří, že jeho tým výpadek odčiní už v neděli, kdy na domácím hřišti od 17 hodin přivítá Úpohlavy.

Máme za sebou nevydařenou premiéru ve Velkých Žernosekách. Co ti zápas ukázal?

"Především nemohoucnost rozhodčího Bartoše, ktery nás buď úmyslně potopil, nebo opravdu neumi pískat, což by bylo snad ještě smutnější. Tři penalty proti nám a sporná červená karta, což nám potvrdil i trenér Žernosek, hovoří jasně. Nicméně bychom neměli dostávat tolik gólů, ale celý zápas byl z naší strany smolný. V 30. minutě po druhé penaltě jsme všichni věděli, že tam nevyhrajeme. O přestávce jsme si řekli, že chceme hrát náš fotbal a je jedno, jestli prohrajeme 0:10. Druhý poločas jsme i v deseti byli lepší, bohužel jsme ale neproměňovali šance. Na druhou stranu, fotbal se hraje na góly my jich dostali sedm. Na jaře jim to doma vrátíme." :-)

Může taková facka mužstvu pomoct třeba návratem k pokoře?

"Já si myslím, že jsme pokorní, v tom bych problém nehledal. Není špatné mít vysoké cíle, což je v našem případě postup do okresního přeboru. Bohužel jsme se tentokrát nesešli, chybělo nám pět šest lidí, kteří normálně hrají. Pokud narážíš na anonymní psaní na lidovkách, tak s klidem v duši můžu říct, že nikdo z týmu tam nepíše ty nesmysly, co se tam dočteme... Holt nás pár lidí asi nemá rádo."

Poprvé se v našem dresu představil gólman Sedláček a premiéru neměl vůbec snadnou, co říkáš?

"Je to mladej kluk, který v dospělém fotbale má odkopánu jednu sezonu za Jirkov-Ervěnice. Určitě nám hodně pomůže, to jsem si jist na sto procent. Já jen doufám, že to nejhorší od nás viděl při prvním zápase a už to bude jen lepší. Udělal pár chyb, ale kdo je nedělá. Věřím, že ho přijmou kluci i fanoušci, kteří od nás samozřejmě čekají jen výhry." :-) 

Jak moc bude těžké mužstvo zase zvednout před domácím utkáním s týmem Úpohlav?

"Po zápase jsme si to vyříkali hned na hřišti. Pro nás začíná sezona teď v neděli doma proti Úpohlavům. :-) Nikdo se nenaštval ani neurazil, jen frustrace z výkonu rozhodčího byla silná. Ba naopak Úpohlavy znají naši půlhodinku, motivace vyhrát je velká."

Co po dlouhé pauze vyplněné jen náhradním turnajem OFS Litoměřice od našeho mužstva vůbec očekáváš?

"Kdybych na to měl odpovídat v lednu, tak řeknu postup :-D, ale teď povím, že chceme být v top 5. Kádr na to máme, ale bohužel momentálně je hodně hráčů zraněných nebo nedoléčených. A pokud kluci, co pracují na směny, nepřijdou na některé zápasy, tak budeme rádi, že se sejdeme v jedenácti lidech. Modlím se hlavně, ať se už nikdo nezraní."

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56627
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery