Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Do sezony jsme vstoupili sedmigólovým debaklem ve Velkých Žernosekách

publikováno 24.08.2020

Facka na úvod. Novou sezonu III. třídy - skupina A zahájili fotbalisté SK Třebívlice drtivou porážkou 0:7 ve Velkých Žernosekách. I když obraz hry tak propastnému rozdílu neodpovídal, měl by výsledek být pro naše mužstvo varováním do dalších bojů. Napravit reputaci si mohou netradičně až v neděli, kdy v domácí premiéře přivítají od 17 hodin nepříjemné Úpohlavy.

Zápas ve Velkých Žernosekách se pro nás nevyvíjel dobře od samého začátku. Již ve 4. minutě nepřesný sudí Bartoš nařídil proti Třebívlicím první a zároveň nejspornější z celkem tří pokutových kopů (!) v utkání. Domácí Zbyněk Záveský po nezvyklém rozběhu nezaváhal a poslal domácí do vedení.

Stav 0:1 na začátku zápasu nebyl samozřejmě neřešitelný. Náš tým také měl v dalších minutách více ze hry a dostával se do střeleckých příležitostí. Při absenci Rambousika zůstávala koncovka především na Kotlářovi, jenž se však ze své palebné pozice na levém křídle několikrát netrefil. Jednu šanci mu navíc faulem (?) zmařil gólman Hrabkovský. Tentokrát však zůstala Bartošova píšťalka potichu.

Zato po půlhodině hry ostrý hvizd avizoval druhou penaltu pro domácí, nutnou však poznamenat, že v tomto případě jasnou. Záveský opět začaroval s rozběhem a Žernoseky vedly 2:0. Tímto okamžikem se naše hra sesypala a výsledkem byly další dva góly ještě do poločasu.

O osudu zápasu bylo definitivně rozhodnuto, druhý poločas se dohrával víceméně v exhibičním tempu. Třebívlický zmar dokonal zbytečným vyloučením Lode, který tak bude chybět minimálně následující zápas. Právě disciplína je jednou z věcí, v níž musí naši borci přidat, chtějí-li příště uspět.

Herní projev nebyl aspoň do druhého inkasovaného gólu špatný, středová řada navíc doplněná Válkem má určitě velký potenciál. Jen ho přetavit do účelnosti a produktivity v koncovce.

Nešťastnou premiéru v třebívlickém dresu absolvoval brankář Davíd Sedláček. Neměl to vůbec snadné, než si pořádně sáhl na míč, dvakrát inkasoval z penalt. Když si k tomu přičteme pochopitelnou nervozitu z prvního zápasu a skutečnost, že spoluhráči mu debut rozhodně neusnadnili, výsledkem je sedmigólová nálož... Z ní se musí mladý gólman z Jirkova-Ervěnic rychle oklepat a příště dokázat, že v jeho možnostech je být pro náš tým platnou posilou. 

Velké Žernoseky - SK Třebívlice 7:0  

Branky: 4., 32. (obě z PK) a 62. Z. Záveský, 37. Černý, 44. Beran, 55. Titěra, 75. Lesche. Rozhodčí: Bartoš. ŽK: 1:5. ČK: 0:1 (52. Lode). Diváci: 40. Poločas: 4:0.

Sestava Třebívlic: Sedláček - D. Bedecs, Lode, K. Svoboda, Seifert - Muchl, Šamun (46. Petr Boháček), Nykodým, Richter, Kotlář - Pulgr (46. Vodenka).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery