Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Ve finále s Čížkovicemi jsme padli až v nastaveném čase

publikováno 29.06.2020

Konec těsně pod vrcholem. Fotbalisté SK Třebívlice na prvenství ve své části turnaje OFS Litoměřice, náhražky za jarní sezonu mistrovských soutěží, nedosáhli. Ve finálovém utkání padli po statečném boji na hřišti Čížkovic 2:4, když rozhodující dva góly inkasovali až v nastaveném čase.

Stejně jako v semifinále v Úpohlavech, kde se hned v úvodu nešťastně zranil Pavel Boháček, začal zápas v Čížkovicích pro náš tým hodně smolné. Už v úvodní dvacetiminutovce odkulhali ze hřiště Honza Richter (achilovka) s Mácou Šamunem (koleno) a rázem se rozpadl třebívlický střed pole, který měl eliminovat silnou záložní řadu soupeře. Navíc kapitána Nykodýma nepustilo zraněné koleno do hry vůbec.

Z tria náhle zbyl pouze Válek, který za heroický běžecký výkon po celé utkání zaslouží absolutorium. Stejně jako Seifert obětavě hrající se svalovým zraněním z minulého zápasu. 

Hosty však ani nepřízeň osudu nesrazila do kolen, Kotlář z několika svých šancí jednu opřel o tyč domácí branky. Na druhé straně mířil do brankové konstrukce Koždoň. Domácí se přece jen ujali vedení, když středem třebívlické obrany pronikl Udatný a byť trochu kostrbatě přece jen dostal míc do branky - 1:0.

Náš tým se ani za tohoto stavu nepoložil a naopak Kotlář dvěma góly ještě do přestávky skóre otočil - 1:2. Zvláště druhá trefa, kdy si přehodil míč z pravačky na levačku a nekompromisně zavěsil, byla výstavní.

Po přestávce se přece jen začal projevovat třebívlický deficit ve středu hřiště. Hosté přesto územní i herní převaze soupeře dlouho odolávali a hýčkali si těsný náskok. Ten se rozplynul až čtvrt hodiny před koncem, kdy se z pozice na hranici ofsajdu (nebo za ní?) prosadil čížkovický kanón Drátovník - 2:2.

Když Muchl v závěru s domácím gólmanem přehodil i branku, zdálo se, že utkání vyrovnaných rivalů už potřetí v řadě (!) zamíří do penaltového rozsouzení. Čížkovičtí však tentokrát byli proti. Už v nastaveném čase využil prostor, který mu věnovala naše obrana, opět Drátovník a už ve zcela odkrytém poli pečetil výsledek mohutný Rybár - 4:2. Ten mohl být navíc rád, že v průběhu druhé půle vyvázl za zadržení Seiferta řítícího se do vyložené šance jen se žlutou kartou...

Přes nezdar ve finále se náš tým v průběhu turnaje ukázal v dobrém světle. Škoda jen, že k dlouhodobým marodům Fuxovi a Čtvrtníkovi přibyli další. Věřme, že se během krátké letní pauzy dokáží dát dohromady, abychom do nové sezony vykročili v co největší síle!

FK Viktorie Čížkovice - SK Třebívlice 4:2 

Branky: 74. a 90 (+1). Drátovník, 37. Udatný, 90 (+3). Rybár - 42. a 43. Kotlář. Rozhodčí: Marčaník. ŽK: 3:3. Diváci: 110. Poločas: 1:2.

Sestava Třebívlic: Kohl - J. Svoboda (46. Muchl), K. Svoboda, Lode, Krejčí - Seifert, Richter (13. M. Bedecs, 65. Sova), Šamun (20. D. Bedecs), Válek, Kotlář - Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery