Úvod

Skolili jsme Úpohlavy a čeká nás finále s Čížkovicemi

publikováno 22.06.2020

Tak jdeme do finále! Fotbalisté SK Třebívlice udolali v třaskavé bitvě Úpohlavy na jejich hřišti 3:2 a postoupili do finále své části turnaje OFS Litoměřice. V něm si zopakují souboj ze skupinové fáze s Čížkovicemi. Hrát se bude v sobotu od 17.00 opět na hřišti soupeře.

Třebívličtí měli raketový start do zápasu, po půlminutě hry napřáhl z dobrých 25 metrů Richter a jeho ránu zastavila až síť u pravé tyče zkoprnělého gólmana Staňa - 0:1. Rychlý gól však pomohl spíše domácím, které nakopl k enormnímu nasazení. Naši hráči najednou nevěděli kam dřív skočit a přetížená obrana měla co dělat s odrážením prudkých ataků soupeře.

Tím spíše, že už po necelé čtvrthodině hry musel s poraněným kolenem opustit hřiště Pavel Boháček. Nutno podotknout, že zranění mu nezavinil soupeř, ale způsobil si ho sám při obětavém obranném zákroku. Pozdější vyšetření bohužel prokázalo poškození menisku v pravém koleni, takže provizorně dohrávaná sezona pro něho skončila. Pavlovi přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na zelený pažit.

Domácí korunovali svoji snahu dvěma slepeným góly, jimiž rázem otočili chod zápasu ve svůj prospěch. Nejprve se dorážkou zblízka prosadil hbitý Pomíchal a vzápětí tentýž hráč posadil míč na gólovou hlavičku kapitána Cíle - 2:1. Mezitím hostující Šamun neproměnil sólo, když trefil jen brankáře.

Hosté se z nešťastného zranění svého kamaráda a dvou úderů soupeře postupně oklepali a začali hrozit rychlými brejky. Seifertův lob sice přeplachtil gólmana, ale skončil těsně vedle branky. Po půlhodině hry předvedl tentýž hráč úchvatný slalom od pomezní čáry a jeho průnik do pokutového území zužitkoval přesnou střelou na vzdálenější tyč Válek - 2:2.

Nerozhodný stav vydržel prakticky celý druhý poločas, který už přinesl spíše boj než pohledný fotbal. Když už se zdálo, že urputnou bitvu rozsekne až penaltový rozstřel, zahrávali hosté jednu z posledních standardních situací. Kotlář zakroutil míč do vápna, kde jej lehce tečoval jeden z bránících hráčů a poté ke všeobecnému údivu zapadl k pravé tyči - 2:3.

Náš tým se tak může radovat z postupu do utkání o meziskupinové prvenství v turnaji OFS Litoměřice, který nahradil zrušenou jarní část mistrovských soutěží. S Čížkovicemi jsme v posledních dvou vzájemných duelech padli po penaltovém rozstřelu, tak je na čase jim porážky vrátit. Sobotní finálový mač k tomu bude ideální příležitostí!

TJ Sokol Úpohlavy - SK Třebívlice 2:3

Branky: 15. Pomíchal, 19. V. Cíl - 1. Richter, 30. Válek, 89. Kotlář. Rozhodčí: Huml. ŽK: 2:2. Diváci: 85. Poločas: 2:2.

Sestava Třebívlic: Kohl - Pavel Boháček (14. D. Bedecs), Lode, Petr Boháček, K. Svoboda - Seifert (65. Sova), Šamun, Richter, Válek, Kotlář - Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz