Úvod

V Čížkovicích jsme padli až po penaltovém rozstřelu

publikováno 31.05.2020

Těsná porážka na úvod. Fotbalisté SK Třebívlice vstoupili do turnaje OFS Litoměřice, který nahrazuje jarní část mistrovských soutěží, prohrou 2:3 v Čížkovicích. Náš tým se po trefách Nikolaje Rambousika a Jiřího Kotláře dostal do dvoubrankového náskoku, o který však ještě do poločasu přišel. Zajímavý duel rozhodl až penaltový rozstřel. V dalším kole přivítáme v sobotu od 17 hod. na svém hřišti Podsedice.

Všechno podstatné se stalo ve druhé polovině prvního poločasu, kdy obě mužstva využila po dvou z velkého množství svých šancí. V dalších sekvencích zápasu jako by pro ně byly branky zakleté. V případě Třebívlic to platilo především pro Kotláře s Rambousikem, kteří mohli několikrát skórovat už v úvodní čtvrthodině. U domácích zase ve vyložené šanci selhal Udatný, jenž nedokázal nasměrovat míč do odkryté branky.

Vzápětí přišel trest v podobě gólu Rambousika, na kterého vzápětí navázal Kotlář a hosté rázem vedli 2:0. Nestárnoucí Koždoň však dokázal ještě do přestávky dvakrát skórovat a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Na tom se ve druhém poločase už nic nezměnilo, přestože šance k tomu oba soupeři měli. Parádní okamžik přinesla 55. minuta, kdy třebívlický Richter napřáhl z dobrých 25 metrů, ale domácí gólman jeho trestňák bravurně vyrazil na roh.

V závěru měl rozhodnutí na kopačkách Kotlář, ale nejprve po krásném průniku a kličce brankáři napodobil Udatného z první půle, když minul prázdnou bránu. V poslední minutě pak raději volil střelu, ale trefil jen domácího gólmana. Třebívlický benjamínek tak nenavázal na své šestigólové představení z minulého přáteláku s Libčevsí. Věřme, že si střeleckou formu schoval pro další zápasy, před kterými ho ještě čeká mnohem důležitější zkouška - maturita.

Utkání tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel. Po něm se stejně jako při podzimním mistrovském utkání radovali z bonusového bodu Čížkovičtí, kteří byli ze značky pokutového kopu stroprocentní.

FK Viktorie Čížkovice - SK Třebívlice 3:2p

Branky: 30. a 39. Koždoň - 23. Rambousik, 25. Kotlář. Rozhodčí: Jansa. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 2:2.

Sestava Třebívlic: Kohl - Pavel Boháček, J. Rulf (75. J. Svoboda), Richter, Petr Boháček (65. Sova) - Seifert (46. K. Svoboda), Nykodým, Válek, Kotlář - M. Bedecs (46. Lode), Rambousik (83. D. Bedecs).    

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56623
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery