Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Dlouhý fotbalový půst ukončilo vítězství nad Třebenicemi

publikováno 17.05.2020

Tak konečně! Fotbalisté SK Třebívlice se kvůli známým okolnostem dočkali teprve druhého jarního utkání. V přátelském střetnutí přivítali na svém pažitu tým Třebenic. Po zajímavém průběhu naši borci zvítězili 3:2, když se o branky postarali Rambousik, Válek a Kotlář. V další přípravě změříme v sobotu opět doma od 17 hodin síly s Libčevsí. Potom už bude následovat okresní Korona Cup, náhrada za zrušenou jarní část sezony.

Po předlouhé zimní pauze, kterou přerušil jen přátelák zkraje března s Předonínem, to logicky nebyl žádný excelentní výkon. O to však nadšenější, že po dusivém sevření roztodivných vládních opatření se fotbalisté mohli konečně zase vrátit k milované hře a normálně si zahrát. Kdo by ještě v únoru řekl, že i fanoušci budou v půlce května vděčni za obyčejný přátelák...

Domácí představili novou akvizici, Jana Richtera přicházejícího už s výhledem na příští sezonu z Lovosic. A hned se stal výraznou posilou zadních řad. Útočnou fázi obstarávali osvědčení šutéři Nikolaj Rambousik s Michalem Bedecsem, ovšem dlouho bez patřičného efektu. Ten v případě druhého jmenovaného a také Šamuna zhatila až tyč.

Toho využil sympaticky působící účastník IV. třídy, který těsně před přestávkou  po špatně zahraném ofsajdsystému domácích proměnil jeden z brejků. Třebeničtí tak odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem.

Manko se třebívlickému týmu podařilo vymazat po Seifertově přiťuknutí nekompromisní trefou Rambousika pod břevno. A za chvíli po akci Lodeho dokonal obrat Válek. Konečnou podobu 3:2 daly výsledku v závěru proměněné penalty na obou stranách.

Pro oba týmy byl zápas dobrým testem před dalšími boji okleštěné jarní sezony, která je pro všechny už především přípravou na nový ročník mistrovských soutěží. Ten doufejme odstartuje podle plánu a v normálním režimu bez jakýchkoliv omezení. V opačném případě by se mohla vytratit chuť do fotbalu jak samotných hráčů, tak i fanoušků, kteří jsou jeho nedílnou součástí.

SK Třebívlice - FK Slavoj Třebenice 3:2 (0:1)

Branky domácích: 58. Rambousik, 66. Válek,  86. Kotlář (z pen.).

Sestava Třebívlic: Krchov - D. Bedecs, J. Rulf, Richter, Petr Boháček - K. Svoboda, Šamun, Nykodým, Kotlář - M. Bedecs, Rambousik. Hokejově střídali: Válek, Lode, Sova, Seifert, J. Svoboda, Janouch.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56666
Dnes: 10
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery