Úvod

Trenér David Bedecs: Přemýšlíme o postupu

publikováno 11.02.2020

Fotbalisté SK Třebívlice přezimují ve III. třídě - skupina A na 4. místě tabulky se ziskem 23 bodů a dvanáctibodovým mankem na vedoucí Milešov. I proto je hrající trenér David Bedecs s dosavadním průběhem sezony spokojen jen částečně. Netají se vyššími ambicemi. "Chtěli bychom skončit tak, abychom mohli přemýšlet a postupu, tedy na jednom z prvních dvou míst," říká.

 Davide, jaké pocity v tobě převládají při vzpomínce na první část sezony?

"Můj cíl byl jasný - vybudovat si silnou pozici pro jarní část sezony a přezimovat do třetího místa, což jsme nesplnili. Na začátku sezony nám chyběla střelecká potence, hlavně proti Milešovu a Travčicím jsme měli mraky tutovek... Mrzí mě  ztráty proti Křesínu, kdy jsme opět propadli v koncovce, a proti Ploskovicím, které jsme podcenili a zápas nezvládli. Dostáváme hodně zbytečných gólů, to musíme na jaře změnit! Máme velkou účast na trénincích i zápasech. Momentálně je nás 21, takže kádr je dostatečně široký a taky kvalitní."

Říkáš, že se složením mužstva jsi spokojený. Přesto, lze před jarní sezonou očekávat nějaké změny?

"Tým máme opravdu silný, naše záloha je přímo brutální! Jak jsem už ale říkal, na počet šancí dáváme málo gólů a dostáváme laciné branky. Nicméně gólman Víťa Krchov je bojovník. Věřím, že si jako nováček na podzim soutěž osahal, vybral si slabší chvilky a na jaře už bude stoprocentní. Abych se vrátil k otázce. Přestupy v zimě jsou složité, proto jsme se do ničeho nepouštěli. Velký minus vidím ve zranění Martina Čtvrtníka (druhá plastika zkříženého vazu, uvidime jestli vůbec bude pokračovat) a našeho kapitána Pavla Fuxe, který také kvůli problémům s kolenem podzim ani nedohrál."

Co musí hráči vstřebat během zimní přípravy?

"Na této úrovni je zimní příprava především otázkou individuálního přístupu. Buď chceš na sobě makat, nebo ne. Každý absolvovaný trénink se promítne do fyzičky během jara. Chodíme běhat a každý pátek trénujeme v hale v Bečově, kde děláme kardiocvičení a hrajem kombinační běhavý fotbal. V rámci přípravy odehrajeme tři zápasy s týmy z okresního přeboru Horním Jiřetínem B (Mostecko) a Malečovem (Ústecko) a lídrem litoměřické IV. třídy Předonínem. Taky pracujeme na týmovém duchu. Každý musí pochopit, že po fotbale je hned na druhém místě hospoda." :-D

Nakolik se toto vše promítlo do plánů pro jarní část sezony?

"Záměr je jasný - zopakovat jaro z minulé sezony, tedy absolvovat ho bez prohry v základní hrací době. Chceme ještě víc stmelit kolektiv a sehrát se. Chtěli bychom skončit tak, abychom mohli přemýšlet a postupu, tedy být na jednom z prvních dvou míst. Čížkovice nám dýchají na záda, ty vidím jako největší aspiranty na postup."

Pořád jsi také hráč. Jaké máš v tomto směru ambice?

"Moje hlavní přání je, abych se více zapojil do základní sestavy a hlavně byl týmu na hřišti užitečný. Nicméně koleno je stále špatné. Těším se, jak se nám bude hrát první jaro na novém hřišti. Doufám, že připravíme Kolisovi dobrou půdu na to, aby se stal nejlepším střelcem soutěže, protože by si to zasloužil. Těším se, co nám předvede zmiňovaná záloha Válek, Nykodým, Šamun, Kotlář. Hlavně mladej Jirka Kotlář když chce, dokáže být extrémně rozdílovým hráčem, což dokázal třeba v Čížkovicích."

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56629
Dnes: 2
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery