Úvod

Podzimní derniéru obstarala penaltová prohra v Čížkovicích

publikováno 12.11.2019

Aspoň bod. Fotbalisté SK Třebívlice se po nečekaném domácím klopýtnutí s Ploskovicemi (2:4) rozloučili s podzimní částí III. třídy - skupina A porážkou 3:4 po penaltovém rozstřelu na hřišti Čížkovic. I když závěr nebyl pro náš tým úplnou nirvánou, v polovině sezony nám patří pěkné čtvrté místo se solidním ziskem 23 bodů.

Po úvodním tlaku Čížkovic, který jsme přestáli hlavně díky brankáři Krchovi, jenž se blýskl především při tutovce Udatného, získal náš tým na kluzkém terénu pevnou půdu pod nohama. Středová řada, do níž se vrátil uzdravený motor Nykodým hrající se zabandážovaným zápěstím, začala soupeře přehrávat a přišly šance.

První s přehledem proměnil Rambousik, jenž přesný Kotlářův centr uklidil k levé tyči a svůj podzimní střelecký účet navýšil na úctyhodných 16 branek. Zvýšit mohl K. Svoboda, ovšem to by nesměl s gólmanem přehodit i branku. Pohnout stavem se podařilo až M. Bedecsovi, jenž z první poslal do sítě milimetrový pas Rambousika - 0:2.

Zdálo se, že hosté ze sebe definitivně shodili tíhu předchozího nezdaru s Ploskovicemi a nečekanou ztrátu smáznou. To se však tak úplně nepodařilo, protože vlastními chybami a nedorazy vrátili soupeře do zápasu. Čížkovičtí toho v závěrečné čtvrthodině první půle využili k dokonalému obratu - 3:2.

Po přestávce se třebívličtí fotbalisté naštěstí vrátili k výkonu z úvodu zápasu. Skóre urputné bitvy mohli srovnat K. Svoboda s Kotlářem, ovšem koncovku nezvládli. Druhý jmenovaný se nakonec přece jen radoval, když deset minut před koncem po efektní Rambousikově patičce zblízka skóroval - 3:3.

Vyrovnaný zápas tak spravedlivě dospěl k penaltovému rozuzlení, které tentokrát vyznělo pro soupeře. Náš tým nedokázal navázat na penaltovou výhru z Velemína a tentokrát se musel spokojit s bodem. Z tradičně horké čížkovické půdy se však i ten počítá a závěrečnou dokopnou určitě nepokazil.

A hlavní úkol pro zimní pauzu? Co nejvíce vyprázdnit marodku, na které stále jsou Čtvrtník, Fux (kolena), Šamun a Petr Boháček (kotníky). Čtvrté místo je dobrým odrazovým můstkem k potvrzení příslušnosti ke špičce III. třídy i po jejím zkvalitnění příchodem několika týmů z okresního přeboru. 

FK Viktorie Čížkovice - SK Třebívlice 4:3p

Branky: 31. a 42. Drátovník, 37. Koždoň - 20. Rambousik, 26. M. Bedecs, 80. Kotlář. Rozhodčí: Lesák. ŽK: 4:1. Diváci: 60. Poločas: 3:2.

Sestava Třebívlic: Krchov - D. Bedecs (66. Sova), J. Rulf, Lode, Pavel Boháček - K. Svoboda, Nykodým, Válek (73. J. Svoboda), Kotlář - M. Bedecs, Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56657
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery