Úvod

Čisté konto jsme udrželi s obráncem Lodem v brance

publikováno 29.10.2019

Konečně nula. Fotbalisté SK Třebívlice zvítězili v utkání 11. kola III. třídy - skupina A na hřišti rezervy Liběšic 3:0 a poprvé v sezoně tak udrželi čisté konto. Paradoxem je, že do branky místo pracovně zaneprázdněného Víti Krchova se tentokrát postavil jinak obránce Lukáš Lode. Nutno podotknout, že ho soupeř příliš neprověřil, ale běžné situace řešil s přehledem. V podzimní domácí derniéře přivítáme v sobotu od 14 hodin Ploskovice.

V Liběšicích, třebaže se krčí u dna tabulky s pouhými šesti body, to vůbec nebyl lehký zápas. Domácí se ukázali jako velmi snaživý a běhavý tým, který ale má rezervy v psychice. Hlavně za bezbrankového stavu nám byli přinejmenším vyrovnaným soupeřem.

Čekání na gól po několika slibných šancích, z nichž asi největší spálil Michal Bedecs, utnul až Jiří Kotlář, jenž svůj typický únik po levém křídle zakončil nekompromisní ranou k tyči - 0:1.

Liběšické první gól ještě nezlomil a po přestávce se snažili navázat na předchozí domácí vítězství nad Sulejovicemi a Křesínem. To se jim však tentokrát nepodařilo, hosté jim to zodpovědnou a trpělivou hrou zkrátka nedovolili.

Zaskakující gólman Lode byl pokud jde o přímé střely na branku prakticky bez práce, ale posbíral spoustu míčů a v podstatě fungoval jako pátý bek, a to včetně rozehrávky. Jeho výkopy z ruky navíc byly až nečekaně dlouhé a také přesné.

Utkání definitivně zlomil druhý gól, když se konečně trefil Michal Bedecs - 0:2. Domácí se začali více než hře věnovat kritice a výčitkám mířícím do vlastních řad, které ještě umocnil šťastný gól Marcela Šamuna, jehož střela se od jednoho ze zadáků odrazila do protipohybu mohutného brankáře Koryťáka - 0:3.

Největším pozitivem pro náš tým byla konečně udržená nula vzadu. Bohužel se však rozrostla už tak početná marodka. K Martinu Čtvrtníkovi, Pavlu Fuxovi (kolena), Karlu Svobodovi a Petru Boháčkovi (kotníky) přibyli Matěj Nykodým (zápěstí) a Marcel Šamun (kotník).

Poslední dvě kola (Ploskovice a Čížkovice) tak budeme více než se soupeři bojovat s vlastními nepříjemnostmi. Věřme, že i tak naši borci závěr podzimu zvládnou a úspěšně završí vydařenou první polovinu sezony.

SK Liběšice B - SK Třebívlice 0:3

Branky: 37. Kotlář, 67. M. Bedecs, 70. Šamun. Rozhodčí: Dobiáš. ŽK: 1:2. Diváci: 40. Poločas: 0:1.

Sestava Třebívlic: Lode - D. Bedecs, J. Rulf, J. Svoboda (55. Seifert), Pavel Boháček - Muchl (75. Janouch), Válek (66. Sova), Šamun, Kotlář - Nykodým, M. Bedecs. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56629
Dnes: 2
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery