Úvod

Přestřelku v Radovesicích řídil hattrickem Rambousik

publikováno 07.10.2019

Zpátky na vlně. Fotbalisté SK Třebívlice ve III. třídě - skupina A si po zbytečné porážce 2:4 v Křešicích připsali dvě vítězství. Nejprve udolali 2:1 po penaltovém rozstřelu Křesín a v sobotní svižné přestřelce skolili ambiciozní Radovesice 5:3. Hattrickem se blýskl Nikolaj Rambousik, jenž je při zranění Kotláře jasně nejlepším třebívlickým kanonýrem.

Tenhle zápas se musel líbit. Přinesl na okresní soutěž nebývalé tempo a také osm gólů. Střelecké dostihy odstartovali Třebívličtí, kteří do utkání vstoupili ve velkém stylu a do poloviny prvního poločasu předváděli zatím svůj nejlepší fotbal v sezoně.

Skóre 0:2 bylo pro domácí ještě hodně milosrdné. Naprosto totiž nestíhali rychlou a přesnou hru soupeře. Na konci pohledných kombinací byl nejčastěji Rambousik, jenž si mohl hattrick hravě připsat hned v úvodu. Svoboda s Válkem navíc trefili konstrukci radovesické branky.

Viditetelně otřesení domácí se ze soupeřových kleští vymanili až v závěru poločasu, kdy hosté přece jen polovili a ustoupili od aktivní hry z úvodu zápasu. Exbrozanský Hora snížil a do kabin se mohlo jít dokonce za nerozhodného stavu. Bývalého prvoligového plejera Žižkova, Ostravy, Teplic či Mostu Aleše Pikla však gólman Krchov při penaltě vychytal.

Po přestávce se Třebívlice vrátily k tomu, co je zdobilo v úvodu - aktivní hře plné pohybu a nápadité souhry. Rambousik tak mohl završit hattrick, když při dalších gólových situacích ho zastavil praporek domácího asistenta rozhodčího kvůli hraničnímu ofsajdovému postavení.

Třebívlický šutér dokázal, že je i schopným nahrávačem, když nabil Muchlovi, jenž uklidil míč přesně k pravé tyči domácí branky. Hora sice ještě dokázal Radovesice znovu vrátit do zápasu, ovšem hosté už průběh zápasu kontrolovali a po několika šancích v prvním poločase se gólu dočkal i M. Bedecs, jenž samostatný únik tentokrát zvládl brilantě.

Když se přece jen prosadil obávaný Pikl, bylo už pro domácí pozdě a tři body letěly zcela po zásluze do Třebívlic.

Vítězství je o to cennější, že náš tým se v poslední době potýká s absencemi. Pro zraněné Čtvrtníka s Petrem Boháčkem podzim už nejspíš skončil, Kotlář se po zlomenině malíčku na noze stále zotavuje, Lode si zatím odpykal polovinu dvouzápasového trestu za vyloučení proti Křesínu.

Sokol Radovesice - SK Třebívlice 3:5

Branky: 39. a 74. Hora, 89. Pikl - 10., 18. a 66. Rambousik, 71. Muchl, 85. M. Bedecs. Rozhodčí: Huml. ŽK: 2:0. Diváci: 50. Poločas: 1:2.

Sestava Třebívlic: Krchov - D. Bedecs (58. Sova), Fux, Šamun, Pavel Boháček - K. Svoboda, Nykodým, Válek, Muchl - M. Bedecs, Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery