Úvod

I v nekompletní sestavě jsme přestříleli Úpohlavy 4:3

publikováno 01.09.2019

Potvrzeno, tenhle tým má vnitřní sílu a vítězného ducha. I bez čtyř hráčů vítězné sestavy z Velkých Žernosek a dalších dvou členů základního kádru porazili fotbalisté SK Třebívlice ve III. třídě - skupina A na domácím hřišti v divoké přestřelce silné Úpohlavy 4:3. O dva góly se postaral Jiří Kotlář, premiérovou trefu v našem dresu si připsal Svatopluk Válek a jeden gól si dali hosté sami.

Lepší začátek si domácí ani nemohli přát - hned v 1. minutě si Rambousikův centr srazil do vlastní branky L. Horký - 1:0. Gól hosty otřásl a dlouho se nemohli dostat do patřičného tempa a zůstávali dlužni své pověsti předního týmu soutěže. Třebívličtí toho dokázali využít, když únik po levé straně s přehledem proměnil Kotlář - 2:0.

Náš tým i v okleštěné sestavě, kdy chybělo především středové duo Nykodým - Šamun, pokračoval v sebevědomém výkonu a do poločasu soupeře prakticky k ničemu nepustil. 

Kdo si však myslel, že je hotovo, ten se šeredně mýlil. Úpohlavští přes nepříznivý stav nerezignovali a po přestávce zabrali. Pomohla jim penalta za faul Josefa Svobody a vyrovnání jim přinesla další standardní situace, když se z trestného kopu parádně trefil opět Horký, jenž tak odčinil svůj úvodní přešlap - 2:2.

A znovu houpačka, tentokrát v podání dvou slepených gólů domácích. Nejprve se z hranice pokutového území se štěstím trefil Válek a vzápětí další průnik s přehledem proměnil Kotlář - 4:2.

Domácí benjamínek si mohl připsat dokonce hattrick, lob přes gólmana Seemanna však v síti neskončil a oba hráči zůstali po vzájemné srážce v bolestech ležet na trávníku. "Byl jsem u míče dřív, potom jsem dostal ránu do hlavy. Podle mě jasná penalta," poznamenal po utkání Kotlář.

Ani to však nebylo vše, náboj zajímavému zápasu vrátil hostující kapitán Cíl - 4:3. Třebívličtí si však zasloužené vítězství v hektickém závěru již vyrvat nenechali a mohli se radovat z druhé výhry v řadě.

SK Třebívlice - Sokol Úpohlavy 4:3

Branky: 20. a 71. Kotlář, 1. L. Horký vlastní, 69. Válek - 56. a 66. L. Horký, 77. V. Cíl. Rozhodčí: Hlavatý. ŽK: 3:0. Diváci: 110. Poločas: 2:0.

Sestava Třebívlic: Krchov - Seifert, J. Svoboda, Fux, K. Svoboda - Muchl, Lode, Válek, Kotlář (73. Janouch) - Čtvrtník, Rambousik (75. Vidovič).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery