Úvod

Po prohře s Milešovem jsme vykradli Velké Žernoseky

publikováno 26.08.2019

2:1, takový výsledek jako by si v nové sezoně III. třídy - skupina A oblíbili fotbalisté SK Třebívlice. Po domácí porážce s Milešovem stejným skóre ve zbrusu nových šedých dresech s lososovým lemem uspěli na hřišti favorizovaných Velkých Žernosek. O góly se postarali Nikolaj Rambousik a Herbert Seifert. V sobotu 31. srpna přivítá náš tým na svém trávníku Sokol Úpohlavy.

Proti dalšímu soupeři, který ještě v minulé sezoně působil v okresním přeboru a sestoupil jen díky reorganizaci krajských soutěží, se našemu týmu podařil parádní obrat. Od 7. minuty totiž musel po přísné penaltě za sporný faul kapitána Fuxe doháhět jednogólové manko. 

Úvod zápasu přitom patřil třebívlickým fotbalistům, kteří byli aktivnější a několikrát ohrozili domácí branku. I za nepříznivého stavu jsme měli více ze hry a ještě do přestávky jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání, když po standardní situaci se hlavou v pádu akrobaticky trefil Rambousik - 1:1.

Do druhé půle nastoupili hosté s odhodláním pokračovat v aktivním pojetí a překlopit skóre na svoji stranu, což se jim také podařilo. Po hodině hry nebývale napřáhl na hranici pokutového území střídající Seifert a křížnou ranou do levé šibenice nedal urostlému gólmanovi Havelkovi šanci - 1:2

Třebívličtí mohli těsný náskok několikrát pojistit, ale Šamun a především K. Svoboda, jenž se po odvážném průniku řítil sám na branku, šance neproměnili.

V závěru jsme se tak museli strachovat o vítězství, když autor parádní trefy Seifert na okamžik zapomněl, že tradiční třebívlické žlutomodré barvy patří tentokrát soupeři a domácí vyslal dlouhým autovým vhazováním do nebezpečného brejku. Ten žernosečtí fotbalisté naštěstí nezvládli a hosté se mohli radovat z vydřeného, ale zaslouženého vítězství.

Sokol Velké Žernoseky - SK Třebívlice 1:2

Branky: 7. Vocásek (z pen.) - 37. Rambousik, 61. Seifert. Rozhodčí: Mojžíš. ŽK: 1:3. Diváci: 80. Poločas: 1:1.

Sestava Třebívlic: Krchov - Pavel Boháček, J. Rulf (67. J. Svoboda), Fux (46. Seifert), K. Svoboda - Muchl, Nykodým, Válek, Lode - Šamun (77. D. Bedecs), Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56547
Dnes: 1
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz