Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Bodovou sérii utnul na úvod sezony Milešov

publikováno 19.08.2019

Patnáct zářezů. Tak dlouhá byla šňůra zápasů, ve kterých fotbalisté SK Třebívlice ve III. třídě - skupina A bodovali. Táhla se už od závěru loňského podzimu, trvala celé jaro a skončila až v prvním utkání nové sezony. Na rekonstruovaném třebívlickém trávníku se o to postaral Sokol Milešov, který dokázal na úvodní gól Jiřího Kotláře odpovědět dvěma trefami ještě v prvním poločase. Domácí po přestávce přes herní převahu alespoň vyrovnat už nedokázali.

Na perfektním hřišti, na což jsme v Třebívlicích nebyli v minulosti zvyklí, se hrál výborný fotbal. Bylo znát, že přijel zkušený soupeř, jehož někteří hráči stále pamatují účinkování v soutěžích na krajské úrovni. Ostatně ve III. třídě se Milešov ocitl jen kvůli reorganizaci soutěží, což je i případ několika dalších mužstev. Kvalita okresní soutěže tak oproti předcházejícím sezonám nepochybně stoupne. 

Ale zpět k zápasu. Naši borci do něj vstoupili bez zbytečného respektu a zásluhou Jiřího Kotláře, jenž zblízka nadvakrát dostal míč do sítě, se ujali vedení - 1:0. Další góly však přes množství alespoň náznaků šancí však nepřišly. Ve finální fázi nám totiž chyběla větší odvaha a přiznejme si, že občas i kvalita.

To soupeř byl z brejků mnohem produktivnější. Urostlý Boháč nejprve několikrát jako by nanečisto jen zahrozil a potom udeřil - 1:1. O obrat se postaral Hanzl, jenž zkušeně zakroutil trestný kop z 20 metrů přesně k levé tyči, kam se gólman Krchov přes veškerou snahu nedokázal natáhnout - 1:2.

Jinak nová akvizice v třebívlické brance upoutala především několika bystrými vyběhnutími, kterými vzala hostům šance z kopaček. Nováček mezi tyčemi prokázal, že orientace v pokutovém území mu není rozhodně cizí a po vypilování spolupráce se spoluhráči bude pro náš tým rozhodně přínosem.

Po přestávce optická převaha Třebívlic gradovala, hosté se zaměřili téměř výhradně na uhájení těsného náskoku. To se jim nakonec především díky bezzubé koncovce domácích, kteří gólmana Richtra přímo prakticky neohrozili, nakonec také podařilo.

Patnáctizápasová bodová série našeho týmu tak patří minulosti. Nic zkrátka netrvá věčně a jednou to přijít muselo. Teď je důležité hodit těsnou porážku s kvalitním soupeřem za hlavu. Už v sobotu totiž zajíždíme na hřiště dalšího týmu, který ještě v minulé sezoně účinkoval v okresním přeboru - do Velkých Žernosek.

SK Třebívlice - Sokol Milešov 1:2

Branky: 13. Kotlář - 17. Boháč, 35. Hanzl. Rozhodčí: Dvorský. ŽK: 0:1. Diváci: 100. Poločas: 1:2.

Sestava Třebívlic: Krchov - Pavel Boháček, Petr Boháček, J. Rulf (46. Fux), Lode - K. Svoboda (46. Muchl), Nykodým, Šamun (79. D. Bedecs), Kotlář - Čtvrtník (57. Válek), Seifert (89. J. Svoboda). 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery