Úvod

Nejlepším kanonýrem uplynulé sezony se stal Martin Čtvrtník

publikováno 15.06.2019 (aktualizováno 02.07.2019)

Sezonu máme úspěšně za sebou a můžeme bilancovat. Nejlepším střelcem fotbalistů SK Třebívlice v REMAX MK III. třídě - skupina A se stal Martin Čtvrtník. Dlouholetý tahoun naší ofenzívy zatížil konta soupeřů třinácti přesnými zásahy a to i přesto, že část jara promarodil. O druhé místo mezi kanonýry se podělili zkušený univerzál František Muchl a benjamínek týmu Jiří Kotlář s deseti trefami.

Na impozantním kontu 70 vstřelených branek se podílelo celkem 14 hráčů. Těsně pod pomyslnými stupni vítězů skončil Michal Bedecs, jenž svých devět zásahů musel kvůli pracovnímu vytížení vměstnat pouze do zhruba poloviny všech zápasů.

Spolehlivým střelcem byl i neúnavný bojovník Karel Svoboda (7). Srdcař Lukáš Lode dává góly především z brankoviště soupeře, tetokrát takto dotlačil do sítě celkem čtyři míče. Pěknými trefami se býskl Matěj Nykodým (3) i navrátilec Nikolaj Rambousik (3). Ten upoutal pozornost především nevídanou pumelicí ze 40 metrů proti Velemínu. Třemi zásahy se uvedla i jarní posila Marcel Šamun, jenž prokázal především nevšední kopací techniku.

Střídměji než v minulých sezonách se střelecky prosazoval Herbert Seifert (3), jenž se sestavou posunul z hrotu až na pozici krajního obránce. Jeho vyrovnávací gól v poslední minutě utkání s Býčkovicemi však odvrátil porážku, která by pro Třebívlice byla jedinou na jaře v normální hrací době. 

Do střelecké listiny se zapsali i fotbalisté, kteří za Třebívlice v minulé sezoně nastoupili pouze sporadicky - na podzim Jan Buchl a Petr Pánek, na jaře pak Vladimír Vidovič a Patrik Janouch, kteří se radovali z gólů při rekordním vítězství 12:0 nad Podsedicemi. Jednu branku si soupeř vstřelil sám - na podzim Prackovice.

Tabulka střelců SK Třebívlice

13 - Martin ČTVRTNÍK

10 - Jiří KOTLÁŘ

       František MUCHL

9 - Michal BEDECS

7 - Karel SVOBODA

4 - Lukáš LODE

3 - Matěj NYKODÝM

    Nikolaj RAMBOUSIK

    Herbert SEIFERT

    Marcel ŠAMUN

1 - Jan BUCHL

     Patrik JANOUCH

     Petr PÁNEK

     Vladimír VIDOVIČ

     vlastní (Prackovice)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery