Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Třetí výhra na penalty v řadě, tentokrát nad Býčkovicemi

publikováno 29.05.2019

Penaltoví králové. Tak se mohou směle titulovat fotbalisté SK Třebívlice. V REMAX MK III. třídě - skupina A totiž vyhráli třetí zápas v řadě (a čtvrtý na jaře celkově) až po rozstřelu ze značky pokutového kopu. Tentokrát se jim to podařilo proti Býškovicím, které tak porazili 3:2 a bodovali i v desátém jarním utkání. V sobotu náš tým čeká derby v Podsedicích.

Právě Podsedice se v závěru sezony staly pro Třebívlice domovem kvůli rekonstrukci vlastního trávníku. A premiéra v azylu se vydařila, i když tentokrát jsme měli namále. 

Na výborně připraveném hřišti, za což patří podsedickým pořadatelům dík, "domácí" dvakrát dotahovali. Býčkovice totiž šly do vedení hned v 1. minutě, kdy se z trestného kopu za hranicí pokutového území parádně trefil Andrle - 0:1.

Třebívličtí, kteří nastoupili bez několika opor, poté měli převahu, ale dlouho ji nedokázali vyjádřit brankově. Možná i proto, že jim chyběla hned trojice elitních útočníků (Čtvrtník, M. Bedecs, Rambousik). Šance tak zůstávaly dlouho nevyužity, i když především Kotlářovi a Seifertovi chyběly k úspěchu jen centimetry.

Vyrovnání se náš tým dočkal až po přestávce, kdy Seifertovu střelu dotlačil v pádu do sítě Lode - 1:1. Třebívličtí se poté vrhli ještě více do útočení, hostům z toho plynuly brejkové příležitosti a jednu z nich využil střídající Benda - 1:2.

Když už se zdálo, že náš tým odejde poprvé na jaře (!) ze hřiště s prázdnýma rukama, spadlo mu vyrovnání přímo z fotbalových nebes. Při jedné z posledních akcí se z otočky trefil Seifert - 2:2.

Ke slovu tak přišlo penaltové rozuzlení a Třebívlice znovu prokázaly, že jim ruská ruleta opravdu svědčí. Naši borci byli stoprocentní a pátý jarní pokus jim počtvrté vynesl bonusový bod - 3:2.

SK Třebívlice - Sokol Býčkovice 3:2p

Branky: 47. Lode, 90. Seifert, rozh. pen. Kotlář - 1. Andrle, 68. Benda. Rozhodčí: Kučera. ŽK: Sova, J. Rulf - Benda. ČK: 71. J. Rulf - 72. Benda. Diváci: 80. Poločas: 0:1.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Pavel Boháče, J. Rulf, J. Svoboda (46. K. Svoboda), Petr Boháček - Sova, Lode, Šamun, Kotlář - Seifert, Muchl.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz