Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Výhru na hřišti druhých Vchynic přinesly penalty

publikováno 20.05.2019 (aktualizováno 22.05.2019)

Čtvrtý penaltový rozstřel, třetí vítězství. Taková je jarní bilance fotbalistů SK Třebívlice v REMAX MK III. třídě - skupina A. Tentokrát je bonusový bod o to cennější, že jej náš tým přivezl za výhru 2:1 ve Vchynicích, na hřišti druhého mužstva tabulky, kde se nám navíc dlouhodobě nedařilo. Třebívlické čekají poslední tři zápasy sezony v azylu v Podsedicích. Prvním soupeřem budou v sobotu 25. května Býčkovice.

Góly ve šlágru kola začaly padat těsně po přestávce. Na trefu vchynického Václava Kroupy vzápětí pohotově odpověděl Matěj Nykodým, jenž uklidil hlavou do sítě přesný Kotlářův centr. Třebívlický špílmachr se přitom vrátil do sestavy po nepříjemném zranění oka. "Matěj zahrál velice dobře. Potvrdilo se, jak moc nám minule proti Velemínu ve středu pole chyběl," poznamenal trenér David Bedecs.

Další gól ze hry už nepadl a tak přišel ke slovu rozstřel ze značky pokutového kopu. V něm stejně jako před týdnem proti Velemínu prokázali pevnější nervy naši hráči a připsali si už třetí jarní vítězství na penalty (ještě v Úpohlavech).

"Naše vítězství bylo zasloužené. Ve druhém poločase jsme byli lepší, ale naše akce končily na praporku domácího asistenta rozhodčího. Navíc jsme měli kopat penaltu za faul na Seiferta. Sudí ji ale bohužel na rozdíl od první půle, kdy trestal sporný zákrok Lodeho, tentokrát nepískl. Naštěstí nás v úvodu podržel Martin Albrecht v brance, který pokutový kop soupeře zneškodnil," upozornil třebívlický kouč.

FK Vchynice - SK Třebívlice 1:2p

Branky: 49. V. Kroupa - 50. Nykodým, rozh. pen. Seifert. Rozhodčí: Hlavatý. ŽK: J. Veselý - Čtvrtník, Lode. Diváci: 60. Poločas: 0:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Petr Boháček, Fux, K. Svoboda, Lode (70. Seifert) - Muchl, Nykodým, Šamun, Kotlář - Čtvrtník, M. Bedecs (46. Pavel Boháček).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery