Úvod

Výhra nad Velemínem přinesla spíše rozčarování než radost

publikováno 12.05.2019 (aktualizováno 20.05.2019)

Dva body a zklamání. Přestože fotbalisté SK Třebívlice zvítězili i v sedmém z dosavadních osmi jarních zápasů REMAX MK III. třídy - skupina A, zavládlo po utkání s Velemínem všeobecné rozčarování. Domácí totiž krátce před koncem vedli 3:1 a zdálo se, že si bezpečně kráčejí pro další tři body. Závěr však totálně nezvládli a nakonec zachraňovali aspoň dvoubodovou výhru v penaltovém rozstřelu.

Smolný zápas předznamenal už jeho úvod. Třebívličtí totiž inkasovali po první vážnější akci soupeře, když gólman Albrecht neudržel nepříliš prudký trestný kop a Walter pohodlně dorazil míč do sítě - 0:1.

Záhy mohl vyrovnat Kotlář, ovšem jeho pokutový kop za sražení Čtvrtníka se jen otřel o pravou tyč velemínské branky.
Zahozená penalta odstartovala festival spálených šancí na domácích kopačkách (znovu Kotlář, dále Čtvrtník, Rambousik, Seifert...). Ujala se jen ta Čtvrtníkova, který se po Kotlářově přihrávce před prázdnou brankou mýlit prostě už nemohl - 1:1.

Místo pohodlného několikagólového náskoku se tak šlo do kabin za nerozhodného stavu, což značně nahlodalo sebevědomí našeho týmu. Po přestávce totiž zbytečně vyklidil pole a rázem bylo po převaze i šancích.

Vedení domácím přinesla až nevídaná bomba Rambousika téměř z poloviny hřiště (!), která by byla ozdobou i těch nejslavnějších fotbalových kolbišť - 2:1.

Když se o chvíli později na hranici pokutového území obtočil kolem soupeře Muchl a další famózní trefou vymetl šibenici, vypadalo to na definitivní rozhodnutí - 3:1. Potom však přišly fatální zkraty nedůsledné třebívlické obrany ve spolupráci s brankářem, čehož dokonale využil rychlonohý Pavelka a rázem bylo vyrovnáno - 3:3.

Ke slovu tak přišly penalty, v nichž domácí podruhé ze tří jarních rozstřelů uspěli a zachránili tak aspoň druhý bod ze zdánlivě v pohodě vyhraného zápasu. Nutno však podoknout, že takovou výhru bychom si tentokrát za nevýrazný druhý poločas, z něhož jako zářící majáky na pustém pobřeží vyčnívaly jen obě luxusní gólové střely, snad ani nezasloužili...

SK Třebívlice - SK Velemín 4:3p

Branky: 15. Čtvrtník, 64. Rambousik, 82. a rozh. pen. Muchl - 5. Walter, 84. a 90. Pavelka. Rozhodčí: Hlavatý. ŽK: Fux, Lode, Pavel Boháček - Pour, Rainer. Diváci: 75. Poločas: 1:1.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Pavel Boháček, Fux (46. Muchl), Petr Boháček, K. Svoboda - Seifert (85. J. Svoboda), Lode, Šamun, Kotlář - Čtvrtník (60. Sova), Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56547
Dnes: 1
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz