Úvod

Litoměřicko jsme vyprovodili milosrdnou porážkou 0:3

publikováno 05.05.2019

Sedm. Na tenhle šťastný počet zápasů fotbalisté SK Třebívlice už natáhli jarní bodovou šňůru v REMAX MK III. třídě - skupina A. Tentokrát si na svém trávníku poradili s D-týmem třetiligového Litoměřicka 3:0. Skóre zápasu otevřel z trestného kopu Marcel Šamun, o další dvě branky se postaral Michal Bedecs. V sobotu přivítáme Velemín, což bude zároveň poslední zápas na domácím hřišti před rozsáhlou rekonstrukcí hrací plochy.

Třebívličtí vykročili k "povinnému" vítězství již po necelých dvaceti minutách hry, kdy se z trestného kopu parádně od břevna trefil Marcel Šamun - 1:0. Když domácí po stálé převaze do přestávky přidali Michalem Bedecsem druhý gól, zdálo se být o osudu zápasu rozhodnuto.

Na třetí gól se však přes množství šancí, tři nastřelená břevna (Bedecs, Nykodým, Šamun) a několik tyčí diváci pořádně načekali. Až v závěru se podruhé v zápase přesnou střelou prosadil Bedecs - 3:0.

"Naše vítězství mohlo být mnohem vyšší. Škoda zahozených šancí hlavně v prvním poločase, kdy kluci hráli opravdu dobře, ale netrefovali zařízení," poznamenal trenér David Bedecs. "Po přestávce šel náš výkon pod dojmem vedení a nevýrazného herního projevu soupeře poněkud dolů. Za bojovnost po celý zápas zaslouží absolutorium Karel Svoboda s Matějem Nykodýmem. Po poločasovém střídání zahrál dobře Josef Svoboda, jenž se tentokrát neomezil pouze na odkopávání míčů od vlastní branky, ale předvedl i konstruktivní hru," dodal třebívlický kouč.

SK Třebívlice - FK Litoměřicko "D" 3:0

Branky: 18. Šamun, 31. a 88. M. Bedecs. Rozhodčí: Horáček. ŽK: Lode - Kožíšek, Havránek, Letafka. Diváci: 50. Poločas: 2:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Seifert, Fux (46. J. Svoboda), K. Svoboda, Lode - Muchl (53. Petr Boháček), Šamun, Nykodým, Kotlář (68. Plzák) - Čtvrtník (46. Sova), M. Bedecs.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56657
Dnes: 1
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz