Úvod

Čížkovice náš tým srazil Kotlářovou penaltou

publikováno 28.04.2019 (aktualizováno 12.06.2019)

Jízda pokračuje. Fotbalisté SK Třebívlice zvládli i šesté jarní utkání REMAX MK III. třídy - skupina A, když si z Čížkovic přivezli vítězství 2:1. Cesta za dalšími třemi body nebyla opět jednoduchá, náš tým musel otáčet nepříznivý poločasový stav 0:1. O to je však výhra cennější a znovu potvrdila vysokou morálku mužstva, které na jaře získalo 15 bodů z 18 možných.

Na hřišti v této sezoně nevýrazného týmu (zatím 9. místo) jsme nezačali herně špatně, ale několik náznaků šancí (především Čtvrtníka) zůstalo opět nevyužito. Domácí tak vycítili proti papírově silnějšímu soupeři, z něhož měli v úvodu viditelný respekt, naději na dobrý výsledek.

Tu krátce před přestávnkou ještě přiživil "vlastencem" Petr Boháček, jenž prudký centr před branku nešťastně srazil do sítě - 1:0.

Do druhé půle však i díky neúnavnému hecování bojovníka Lodeho nastoupily úplně jiné Třebívlice. Oživením byl příchod Kotláře, jenž začal na levé straně nepřetržitě zamě domácí obranu. Ta se začala dostávat pod stále větší tlak přinášející chyby.

Fatální udělal Sadílek, jenž před dotírajícím Šamunem nedokázal dostat míč do bezpečí a společně s naším záložníkem ho naopak dotlačili do čížkovické branky - 1:1.

Obrat ve vývoji zápasu dokonala další vydařená akce hostů, kterou zastavil až faul v pokutovém území na Karla Svobodu. Sudí Martin Albrecht (mimochodem jmenovec našeho gólmana) zákrok naprosto správně ocenil penaltou. K té se sebevědomě postavil benjamínek týmu Kotlář a suverénně ji proměnil, když brankáři Kratochvílovi nedal sebemenší šanci zasáhnout - 1:2.

Opět vybojované vítězství si třebívličtí borci už s přehledem pohlídali a potvrdili jarní příslušnost k absolutní špičce soutěže. Pozici si mohou upevnit v následujících dvou zápasech na domácím hřišti, kde začátkem května postupně přivítají Litoměřicko D a Velemín.

FK Viktorie Čížkovice - SK Třebívlice 1:2

Branky: 39. Petr Boháček (vlastní) - 55. Šamun, 82. Kotlář (z pen.). Rozhodčí: Albrecht. ŽK: Sadílek, Brda - Fux, Nykodým. Diváci: 50. Poločas: 1:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - K. Svoboda, Fux, Petr Boháček, Lode - Sova (46. Kotlář), Nykodým (70. J. Svoboda), Šamun, Muchl - Čtvrtník (89. Plzák), Seifert (54. Pavel Boháček). 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56629
Dnes: 2
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz