Úvod

Bitvu s Křesínem rozhodl hned v úvodu Karel Svoboda

publikováno 21.04.2019

I v pátém jarním utkání REMAX MK III. třídy - skupina A fotbalisté SK Třebívlice bodovali. V třaskavé bitvě na domácím hřišti přetlačili tradičního rivala z Křesína 1:0. O výsledku rozhodl parádní trefou již ve 3. minutě utkání Karel Svoboda. Domácí poté přečkali penaltu i vyloučení Davida Bedecse a nejtěsnější vítězství uhájili. V sobotu 27. dubna se náš tým představí v Čížkovicích.

S Křesínem se vždy jedná o pořádně vyhecovanou a většinou velice vyrovnanou partii. Sobotní duel nebyl v tomto ohledu výjimkoou, spíše naopak. Emoce tentokrát příštěly ještě více než obvykle, na což doplatil hrající trenér našeho mužstva David Bedecs, jenž v závěru neudržel nervy na uzdě a za urážku rozhodčího Dobiáše, jenž měl na domácí poněkud přísnější metr, musel předčasně opustit hřiště. Cenné vítězství si však jeho svěřenci ani přes oslabení vyrvat již nenechali.

Nerodilo se ale vůbec lehce, naopak. Po pumelici Karla Svobody, kterou zastavila až síť za brankářem Polákem, by si přitom asi málokdo vsadil na to, že gólový účet zápasu je tím v pouhé 3. minutě uzavřen - 1:0.

Na tomto stavu nic nezměnila ani křesínská penalta, která sice skončila v síti, ale až v té ochranné za brankou, když Ltěsně minula pravou tyč domácí svatyně. Někteří fanoušci přitom dlouho žili v přesvědčení, že stav utkání je vyrovnaný.

Upravit skóre se však velice vitálním hostům po zbývající průběh zápasu nepodařilo. Také proto, že Pavel Figr, mimochodem dlouholetý hráč třebívlické staré gardy, v závěru prvního poločasu namířil svůj trestný kop pouze do břevna, odkud se míč odrazil přesně na brankovou čáru.

Na druhé straně se po přestávce neujaly ani efektní, ale málo razantní nůžky Michala Bedecse, stejně jako Kotlářova bomba zvoleje stoupající vysoko nad branku.

Urputný boj do posledních minut změnu skóre již nepřinesl a tak mohla vypuknout třebívlická radost z možná i se štěstím proti kvalitnímu soupeři urvaných, ale o to cennějších tří bodů.

SK Třebívlice - TJ Sokol Křesín 1:0

Branka: 3. K. Svoboda. Rozhodčí: Dobiáš. ŽK: Lode, J. Rulf, Albrecht - Laube. ČK: 86. D. Bedecs (T). Diváci: 120. Poločas: 1:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Petr Boháček, J. Rulf (73. D. Bedecs), Fux (50. Muchl), K. Svoboda - Seifert, Lode, Nykodým, Kotlář (66. Čtvrtník) - M. Bedecs (87. Sova), Rambousik (90. J. Svoboda).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56657
Dnes: 1
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz