Úvod

Tři body proti Libochovanům trefil v závěru kapitán Přeučil

publikováno 26.03.2017 (aktualizováno 22.06.2018)

Jak naši fotbalisté završili podzimní část sezony III. třídy - skupina A, tak vstoupili do její druhé poloviny. V jarní premiéře udolali na domácím hřišti Libochovany 1:0, když o jediný gól se v 89. minutě postaral kapitán Radek Přeučil. Vítězný debut tak prožil nový kouč Třebívlic Martin Nesvadba, jenž převzal tým po dlouholetém trenérovi Pavlu Fuxovi.

Na hřišti to však vůbec nevypadalo, že druhý tým tabulky hraje proti 12. a oba soupeře před zápasem dělilo propastných 20 bodů. Libochovany se prezentovaly sympatickým herním projevem a především velkým nasazením, čemuž nahrávala i nerovná hrací plocha poznamenaná letošní dlouhou zimou.

Domácí favorit se dlouho nemohl prosadit a za celý první poločas si prakticky nevypracoval žádnou gólovou šanci. Když už se do náznaku příležitosti dostával třebívlický kanonýr Čtvrtník, jeho průniky obvykle končily po kontaktech s protihráči, které však sudího Humla nikdy nepřiměly, aby nařídil pokutový kop. Stoprocentní penalta to ani v jednom případě zkrátka nebyla.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Náš tým sice po většinu času tlačil, ale zároveň si musel dávat pozor na nebezpečné výpady soupeře vedené především nejlepším hráčem na hřišti Poláčkem, pro kterého nebylo problémem obejít i několik protihráčů.

Třebívlický tlak postupně přece jen sílil a přicházely i šance. Několik závarů před brankou Libochovan ani Přeučilův pokus o jeho přehození však gólem ještě neskončily. Když už se zdálo, že o vítězi rozhodne až penaltový rozstřel, přišla vítězná akce. V 89. minutě domácí podnikli ještě jednu útočnou akci a kapitán Přeučil z levého křídla prostřelil brankáře Kostoviče - 1:0.

Pro snaživé hosty byl takový konec možná až příliš krutý, ale náš tým si odměnu za to, že i přes občasnou kombinační kostrbatost bojoval až do konce, přece jen zasloužill.

"Kluky musím pochválit především za to, že se nevzdali, přestože to herně nebylo ještě úplně ono. Takové ubojované výhry se cení," přitakal trenér Martin Nesvadba.

SK Třebívlice - Sokol Libochovany 1:0

Branka: 89. Přeučil. Rozhodčí: Huml. ŽK: 1:1. Diváci: 64. Poločas: 0:0.

Sestava Třebívlic: Kohl - J. Svoboda (74. Marek), Procházka, K. Svoboda, Plzák (80. Douša) -  Vodenka (55. Seifert), Bedecs, Nykodým, Hrubý - Čtvrtník (90. T. Rulf), Přeučil.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56626
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz