Úvod

Čtvrtá výhra v řadě, tentokrát ve Vchynicích

publikováno 12.09.2016

Spanilá jízda pokračuje. Fotbalisté SK Třebívlice vyhráli i čtvrté utkání nové sezony III. třídy - skupina A. Na hřišti Vchynic naše mužstvo zvítězilo 4:2 dvěma brankami Martina Čtvrtníka, další trefy přidali Herbert Seifert a Nikolaj Rambousik. V sobotu zajíždíme ke šlágru kola na hřiště dosud také stoprocentního Milešova.

Pohádkový start do sezony neskončil ani na neoblíbeném hřišti ve Vchynicích. Třebívličtí k utkání dorazili v nevídaném počtu dvaceti (!!!) hráčů, takže se ani všichni nevešli do zápisu. Důležité bude, aby tento entuziasmus vyvolaný skvělými výsledky našim borcům včetně těch, kteří momentálně nemají místo v sestavě, vydržel i v době, kdy se třeba přestane tolik dařit nebo do kádru zasáhne marodka.

Nemalujme ale čerta na zeď. V současnosti jsou Třebívlice kometou sezony, intenzitu jejíhož jasu nečekal asi nikdo. Semknutý tým to potvrdil i ve Vchynicích, kde se mu v nedávné minulosti příliš nedařilo. Tentokrát bylo všechno jinak. Hosty nerozhodilo ani zranění jednoho z režisérů hry Bedecse, jenž musel odstoupit už po čtvrthodině hry.

Náhradník Seifert se okamžitě dostal do vyložené šance, ale po kratičkém pobytu na hřišti se nedokázal před brankou správně zorientovat. Autor hattricku z úvodního utkání sezony s Velemínem neuspěl ještě v jedné tutovce, kdy ho vychytal výtečný gólman Bajer. Právě jeho zásluhou domácí dlouho drželi bezbrankový stav. Ten až v samém závěru poločasu dvěma vydařenými brejky zlomil Čtvrtník. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0 pro Třebívlice.

Dvougólový počinek jako by hosty uchlácholil. Do druhého poločasu nastoupili až příliš vlažně a zbytečně pustili soupeře do hry. Domácí začali využívat výhody svého nepříliš velkého hřiště a zatlačili náš tým do defenzivy. Naštěstí se z ní podařilo vyrazit do dvou vydařených brejků. Nejprve Seifert využil nedorozumění domácí obrany s brankářem a poté Rambousik dotlačil míč do sítě po akci Čtvrtníka.

Za stavu 4:0 se zdálo být o osudu utkání rozhodnuto. Hosté tak sáhli k několika střídáním, některým ovšem vynuceným. To platí především o Lodem, jenž až příliš brnkal na nervy frustrovaným domácím hráčům a velmi reálně mu hrozilo vyloučení, což by přineslo oslabení do dalších zápasů.

Závěr tak přinesl ještě menší zápletku, ale Vchynice stihly jen korigovat na 4:2. Třebívlice si tak připsaly čtvrté vítězství v řadě a v příštím kole vyzvou Milešov, který zatím také nezaváhal. Třeskutý duel vypukne pod Milešovkou v sobotu v 16:30 a z Třebívlic by na něj mělo dorazit co nejvíce fanoušků, aby v nelehkém boji podpořili svůj tým.

FK Vchynice - SK Třebívlice 2:4 (0:2)

Branky: 79. Baudler, 86. Kroupa - 44. a 45. Čtvrtník, 61. Seifert, 69. Rambousik. Rozhodčí: Eichler. ŽK: 2:3. Diváci: 50.

Sestava Třebívlic: Kohl - K. Svoboda, J. Rulf, Fux (63. Sova), Lode (72. Paulus) - Hrubý, Sailer (88. Mlynář), Bedecs (16. Seifert), Přeučil - Čtvrtník, Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz