Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Velemín si odvezl půltucet, hattrickem zazářil Seifert

publikováno 22.08.2016

Skvěle vstoupil náš tým do nového ročníku III. třídy - skupina A. V úvodním utkání na domácím trávníku senzačně rozstřílel Velemín 6:0. Hattrickem se na tom podílel Herbert Seifert, další dvě trefy přidal Radek Přeučil a poslední Tomáš Rulf. Třebívličtí fotbalisté tak poslali výraznou vizitku do Libochovan, kde se představí v sobotu od 17:00.

 V takový start do sezony nevěřili ani ti největší optimisté ze žlutomodrých třebívlických řad. Tím spíše, že trenéru Fuxovi na poslední chvíli dorazila řada omluvenek s často velice bizarními důvody absence, takže v sestavě musel dost improvizovat.

Možná právě to však domácím poněkud paradoxně pomohlo. Tým působil od prvních minut velice semknutým dojmem. Odhodlání nezlomily ani neproměněné úvodní šance, kdy se Fuxův pohotový volej otřel o šibenici a Sailer vzápětí zahodil penaltu za faul brankáře Bauera na pronikajícího Čtvrtníka.


Po zastřelování začali třebívličtí fotbalisté konečně pálit ostrými. Po půlhodině hry vybojoval u pokutového území Velemína míč Lode, rozehrál na Čtvrtníka a ten vyzval k napsání první kapitoly hattricku Seiferta - 1:0. Také druhý gól začal u agilního Lodeho, jehož dlouhé autové vhazování proskákalo brankovištěm až k úplně volnému Přeučilovi, jenž nezvykle hlavou zvýšil na 2:0.


Kdo se po přestávce obával strachování o výsledek, které Třebívlice v nedávné minulosti nejednou prožívaly, musel být příjemně překvapený. Jakékoliv velemínské choutky na zvrat totiž rychlým gólem na 3:0 rázně uťal Seifert. Největší lahůdky však měl domácí štírek ještě v záloze. Vytasil se s ní v 77. minutě, kdy si zakličkoval v pokutovém území soupeře a poté míč famózně uklidil do šibenice zkoprnělého velemínského gólmana - 4:0.

"Je to můj první hattrick, něco takového se mi už asi nepovede," usmíval se šťastný střelec po svém vystřídání, kdy ho ze hřiště vyprovázel zasloužený potlesk diváků. 

Třebívlická euforie přinesla další trefy, které dokonaly až příliš krutý debakl Velemína. Nejprve se podruhé v utkání prosadil Přeučil (5:0) a na konečných 6:0 v samém závěru upravil střídající Tomáš Rulf, úřadující starosta obce.

Vydařenou premiéru v našem týmu absolvoval brankář Jan Kohl, jenž dosud nastupoval pouze za třebívlickou starou gardu. K vychytané nule mu ovšem pomohla tentokrát spolehlivá obrana skvěle dirigovaná Jiřím Rulfem.

Trenér Pavel Fux: "Jsem rád, že se nám vstup do sezony tak vydařil. Všichni hráči, kteří se objevili na trávníku, zaslouží pochvalu za to, jak se k utkání postavili. Tím spíše, že někteří nebyli stoprocentně fit. Přístup těch, kteří nepřišli, mě naopak zklamal. Bohužel se tak nestalo zdaleka poprvé."

SK Třebívlice - SK Velemín 6:0 (2:0)

Branky: 28., 49. a 77. Seifert, 33. a 82. Přeučil, 90. T. Rulf. Rozhodčí: Šírek. ŽK: 2:1. Diváci: 89.

Sestava Třebívlic: Kohl - Plzák (70. Douša), J. Rulf, Fux, Paulus - Lode, Sailer, Bedecs, Přeučil (83. T. Rulf) - Čtvrtník, Seifert (78. M. Rulf).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56666
Dnes: 10
Online: 3

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz