Úvod

Čekání na premiérovou výhru skončilo proti Čížkovicím

publikováno 28.09.2015

Šest zápasů, tak dlouho čekali fotbalisté SK Třebívlice na premiérovou výhru v nové sezoně III. třídy - skupina A. Dočkali se až o pouťové neděli, kdy na domácím trávníku zdolali Čížkovice 3:1. O góly se postarali dvěma proměněnými penaltami Jiří Sailer, jenž se do naší sestavy vrátil po desetizápasovém disciplinárním trestu, a pohotovou hlavičkou Lukáš Tibitanzl.

Úspěšný comeback třebívlického špílmachra nebyl jediným návratem dne. Po půlroce se v třebívlickém dresu objevil také Marek Rulf. Ten se však dostal na trávník až v závěru zápasu, kdy již domácí hájili dvoubrankový náskok. Cesta k němu však nebyla vůbec jednoduchá.

Jako první totiž inkasovalo naše mužstvo. A byl to opět gól z kategorie smolných (pokolikáté již v této sezoně?). Horkého trestný kop ze strany pokutového území si našel cestu změtí těl před brankou, ještě se otřel o Fuxovu kopačku a mezi nohama brankáře Albrechta prolétl do sítě - 0:1.

Domácí tenkrát obdržená branka, na rozdíl například od minulého zápasu v Medvědicích, do kolen nesrazila. Naopak ještě do přestávky se jim podařilo skóre otočit. Nejprve s chutí hrající (aby také po tak dlouhém půstu ne) Sailer z pokutového kopu potrestal faul na svoji osobu (1:1) a o chvíli později si na Čtvrtníkův pěkný centr vyskočil Tibitanzl a hlavou překonal brankáře Jošta podruhé - 2:1.

Třebívličtí se tentokrát vyvarovali výpadku, který je v této sezoně už stál výhry v Libochovanech či Českých Kopistech, udrželi si maximální koncentraci a soupeři nedali žádnou šanci na zvrat. Naopak po parádní individuální akci agilního Přeučila, jehož výborným výkonům v posledních zápasech chybí jedině gól (tentokrát jej o něj připravil těsný ofsajd), a následném faulu již při druhé penaltě v zápase zachoval chladnou hlavu Sailer - 3:1.

V závěru náš tým s přehledem kontroloval dění na hřišti a jedinou kaňkou bylo zranění nosu bojovníka Lodeho. Hráči s hokejovou průpravou však taková lapálie nemohla zabránit v tom, aby utkání obětavě dohrál. V sestavě jistě nebude chybět ani v příštím utkání ve Vchynicích. Uvidíme, zda se nám tam podaří získat další důležité body.

SK Třebívlice - FK Viktorie Čížkovice 3:1

Branky: 30. a 78. (obě z PK) Sailer, 36. Tibitanzl - 24. V. Horký. Rozhodčí: Bartůněk. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 2:1.

Sestava Třebívlic: Albrecht - J. Svoboda, Fux (80. M. Rulf), Lode, Paulus (67. Bláha) - Tibitanzl, Sailer, Hrubý, Přeučil - Čtvrtník, Mlynář (88. Sivák).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz