Úvod

Prackovice jsme vyprovodili se sedmigólovým výpraskem!

publikováno 17.05.2015

To byla kanonáda! Fotbalisté SK Třebívlice rozstříleli v dalším utkání III. třídy - skupina A na domácím hřišti Sokol Prackovice 7:0. Po čtyřech porážkách v řadě tak teprve podruhé na jaře naplno bodovali a navíc si pořádně vylepšili střeleckou bilanci a odhodili psychickou deku, která je v poslední době dusila.

Po nepřesvědčivých výkonech v minulých zápasech, kdy doplácel především na zbytečné chyby a zkraty jednotlivců, tentokrát náš tým nastoupil mnohem koncentrovaněji. Zodpovědná hra začala rychle přinášet své ovoce.

Jakoby živou vodou pokropený Čtvrtník dvěma vydařenými průniky vnesl do domácích řad potřebný klid a pohodu. Tu ještě umocnila pohledná akce Vodenky, jehož sebevědomí roste každým zápasem, což dokumentoval sólem zakončeným k levé tyči prackovické branky. Do kabin tak naši borci odcházeli za příjemného stavu 3:0.

Navzdory dosavadním zvyklostem Třebívlicím vyšel i vstup do druhého poločasu. K úchvatnému slalomu a'la Messi se nadechl Hanzlíček a podél bezmocného gólmana Veselého poslal míč do sítě - 4:0.

Potom začal úřadovat Tibitanzl, jenž nastoupil poprvé na hrotu a ukázal, že ofenziva je mu mnohem bližší než hra dozadu. K první trefě mu špatnou rozehrávkou pomohl prackovický brankář, druhou si vítězným sprinterským soubojem zakončeným přesnou střelou vysloužil sám - 6:0.

Třebívlická dominance pokračovala, Čtvrtníka připravilo o hattrick břevno, přesto se ale domácí ještě jednou radovali. To když nekompromisní bombou zavěsil střídající Sova - 7:0.

První vychytanou nulu v našem dresu si připsal gólman Martin Albrecht, pro kterého to z důvodu plánovaného lékařského zákroku byl na nějakou dobu poslední zápas. Také proto v něm od Vladimíra Radby převzal kapitánskou pásku. Přejme mu, ať v nemocnici všechno dobře dopadne a brzy se bude moci na fotbalové trávníky vrátit!

Náš tým prokázal, že fotbal hrát umí. V minulých zápasech se ale přesvědčil, že bez disciplíny a zodpovědnosti to zkrátka nejde. Demolice Prackovic mu jasně ukázala cestu, po které by měl pokračovat i ve zbývajících čtyřech zápasech sezony. Po vhodném doplnění kádru bychom potom z nadcházejícího ročníku III. třídy nemuseli mít žádné obavy.

SK Třebívlice - Sokol Prackovice 7:0

Branky: 10. a 20. Čtvrtník, 60. a 70. Tibitanzl, 50. Hanzlíček, 40. Vodenka, 80. Sova. Rozhodčí: Andrle. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 3:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Bunda, Radba, Lode (60. Sova), Ludačka - Přeučil, Fux, Hanzlíček, Vodenka (75. Douša) - Čtvrtník, Tibitanzl.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56662
Dnes: 6
Online: 2

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery