Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

S Třebušínem jsme se konečně dočkali prvního jarního vítězství

publikováno 24.04.2015

Fotbalisté SK Třebívlice porazili v dramatické přestřelce na hřišti v Ploskovicích tým Třebušína 4:3 a ve III. třídě - skupina A si tak připsali první jarní výhru. Postarali se o to dvougóloví střelci Martin Čtvrtník a Radek Přeučil.

Na neoblíbeném pažitu v Ploskovicích začalo utkání pro náš tým nečekaně skvěle, když díky dvěma pohotovým trefám Čtvrtníka jsme po deseti minutách hry vedli 2:0. Třebušínský soupeř se jen ztěžka probíral z tvrdého direktu, navíc ho ještě více do kolen poslala Přeučilova střela, kterou domácí gólman stačil jen tečovat, ale z branky míč vytěsnit nedokázal. Stav 3:0 se jevil jako komfortní náskok, ale kališníci dokázali ještě do poločasu snížit.

Když domácí hned po přestávce upravili skóre na 2:3 ze svého pohledu, začalo se do třebívlických hlav neodbytně vkrádat týden staré déjà vu, kdy ve Velemíně v poločase vedli 2:0, ale trávník nakonec opouštěli se svěšenými hlavami po porážce 2:3. Černé vzpomínky ještě umocnilo třebušínské vyrovnání, a to navíc domácí neproměnili penaltu. Gólman Albrecht při ní naštěstí napravil své zaváhání, když na kraji pokutového území u brankové čáry zbytečně fauloval jednoho z domácích útočníků.

Když už se zdálo, že utkání neodvratně spěje k penaltovému rozuzlení, Přeučil podruhé v zápase propálil domácího brankáře a křížnou střelou nasměroval všechny body do Třebívlic - 4:3. Statečná jedenáctka (více hráčů jsme v Ploskovicích neměli) i s nasazením vlastního zdraví (Seifert, M. Douša) těsnou výhru už uhájila.

TJ Kalich Třebušín - SK Třebívlice 3:4 (1:3)

Branky Třebívlic: Čtvrtník 2, Přeučil 2.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Tibitanzl, Fux, Lode, Ludačka - Sova, Hrubý, Přeučil, M. Douša - Čtvrtník, Seifert.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz