Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Penalty bonusový bod nepřinesly, odvezly si jej Ploskovice

publikováno 29.03.2015 (aktualizováno 24.04.2015)

Fotbalisté SK Třebívlice ve svém prvním jarním utkání III. třídy - skupina A na vlastním hřišti podlehli Sokolu Ploskovice 1:2 po penaltovém rozstřelu. O jediný úspěch domácích se hned v úvodu postaral Herbert Seifert. Další průběh zápasu však přinesl už pouze festival neproměněných třebívlických šancí, který vyústil v zisk jediného bodu, což je třeba považovat za ztrátu.

Domácí měli skvělý vstup do zápasu. Hrubý tváří v tvář gólmanovi Střižence ještě neuspěl, ale Seifert se na konci úvodní desetiminutovky z levé strany již nemýlil - 1:0. Třebívličtí nápaditou hrou soupeře přehrávali i v dalším průběhu první půle. Po úniku Čtvrtníka mohl zvýšit opět Seifert, ovšem tentokrát trefil pouze záda jednoho z ploskovických obránců stojícího na brankové čáře. V té chvíli domácí ještě netušili, že je neproměněné šance nakonec budou pořádně mrzet...

Ani po přestávce dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by se cesta za třemi body mohla pro náš tým nějak zkomplikovat. Po hodině hry Hrubý zblízka orazítkoval pouze tyč ploskovické branky. O chvíli později Seifert nedokázal přehodit vyběhnuvšího brankáře. Zdálo se, že se jedná pouze o odklad pojistky v podobě druhého gólu. Toho se však domácí nedočkali.

Zkušení hosté, v jejichž dresu se představil i čerstvě šedesátiletý (!) stoper Horký, vycítili šanci. V 65. minutě předvedli ukázkovou akci, když si na Kunertův centr z pravé strany naběhl devětačtyřicetiletý Lébl a hlavou nekompromisně zavěsil - 1:1.

Domácím mezi prsty málem protekl i bod za nerozhodný výsledek v normální hrací době. Léblovu penaltu za ruku Fuxe však brankář Albrecht bravurně vyrazil a tak došlo na rozstřel ze značky pokutového kopu. V něm však naši borci totálně propadli, ze čtveřice exekutorů mířil mezi tyče jen nejlepší třebívlický hráč zápasu Seifert. Pro Fuxe, Hrubého i Ludačku byla branka příliš malá. Zato hosté se již nemýlili, úspěšný reparát složil i Lébl, takže bonusový bod putuje k proslulému ploskovickému zámku.

Náš tým na první jarní vítězství naopak stále čeká. V prvním kole sice na htřišti Milešova B v Medvědicích penaltový rozstřel zvládl, ale kvůli neoprávněnému startu M. Rulfa, který byl v disciplinárním trestu, litoměřický fotbalový svaz utkání zkontumoval 3:0 ve prospěch soupeře.

Vstup do jarní části sezony nám tedy příliš nevyšel, po sportovní ani administrativní stránce. Napravit pošramocenou reputaci si můžeme v následujících zápasech. Tým však nyní čeká série čtyř vystoupení na cizích hřištích, která odstartuje v sobotu 4. dubna v Libochovanech. Kdo komu připraví velikonoční nadílku?

SK Třebívlice - TJ Sokol Ploskovice 1:2 na pen.

Branky: 11. Seifert - 65. Lébl, rozh. pen. M. Kosař. Rozhodčí: Biolek. ŽK: 4:2. Diváci: 60. Poločas: 1:0.

Sestava Třebívlic: Albrecht - Radba, Svoboda, Fux, Ludačka - Bunda, Hanzlíček, Hrubý, Přeučil (75. Petržílek) - Čtvrtník, Seifert.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz