Úvod

Obrat při trápení s Třebušínem zařídili Hrubý se Seifertem

publikováno 30.10.2014

Fotbalisté SK Třebívlice sice v dohrávce 5. kola III. třídy - skupina A na domácím trávníku porazili Třebušín 2:1, ale herně tentokrát propadli. Tři body nad soupeřem z konce tabulky, který navíc nastoupil pouze s deseti hráči, trefili až v závěru Jan Hrubý a Herbert Seifert.

Místo jednoznačné záležitosti pořádné trápení. Tak lze stručně charakterizovat úterní dohrávku. Že něco není v pořádku, naznačil už úvod zápasu. Dezorientovanou třebívlickou obranu několikrát provětrali sotva dvacetiletí mladíci Kulich se Štumpfem. Když prvně jmenovaný zakončil jeden z brejků nepříliš prudkou střelou, která brankáři Albrechtovi proklouzla pod tělem do sítě - 0:1,  domácí jako by začali prožívat déjà vu ze sobotní porážky 0:8 s Malými Žernoseky.

Třebívlickým nevycházelo vůbec nic, na hřišti se nenašel nikdo, kdo by dokázal rozhozené spoluhráče usměrnit. Navíc brzy ze sestavy vypadli Přeučil s Ludačkou, kteří odkulhali se svalovým zraněním. Po přestávce se k nim přidal i kapitán Radba. Snad do jediného náznaku šance se v první půli dostal Čtvrtník, ovšem účinně zakončit nedokázal.

Herní nepohoda pokračovala i po přestávce, ale oslabeným hostům začaly rychle docházet síly. Hra se přestěhovala téměř výhradně na jejich polovinu a i když domácím stále vázla kombinace, dostávali se do střeleckých příležitostí. Po hodině hry pálili z bezprostřední blízkosti branky hned čtyřikrát za sebou, ovšem obětavá třebušínská obrana vždy dokázala střelu zblokovat.

Třebívlický tlak sílil a v samém závěru přinesl i šťastný obrat ve skóre. Nejprve Hrubý uklidil skákající míč pohotově k levé tyči - 1:1, a vzápětí ho napodobil Seifert, kterého milimetrovým centrem z pravé strany našel Fux - 2:1.

Trenér Pavel Fux: "Spokojený mohu být pouze s třemi body, výkon byl tentokrát opravdu špatný. Kluci jako by byli na hřišti poprvé, nedokážu si to vysvětlit. Doufám, že zbývající tři podzimní zápasy odehrajeme v lepší formě a přidáme ještě nějaký bod."

 

SK Třebívlice - TJ Kalich Třebušín 2:1

Branky: 85. Hrubý, 89. Seifert - 5. Kulich. Rozhodčí: Andrle - Kučera, Leník. ŽK: 3:2. Diváci: 40. Poločas: 0:1.

Třebívlice: Albrecht - Bláha, Radba (55. O. Svoboda), Fux, Ludačka (25. M. Rulf) - T. Bunda, Hrubý, Lode, Přeučil (20. Matika) - Čtvrtník, Seifert.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz