Úvod

Třebívličtí fotbalisté porazili Velemín a připsali si třetí domácí výhru v řadě

publikováno 14.09.2014

Tři zápasy, devět bodů. Taková je domácí bilance fotbalistů SK Třebívlice v této sezoně III. třídy - skupina A. V sobotní přestřelce zdolali Velemín 5:3, když sedm branek padlo již v prvním poločase. O třebívlické góly se postarali Herbert Seifert (2), Martin Čtvrtník, Nikolaj Rambousik a Jiří Sailer. V příštím kole se náš tým představí na hřišti nováčka soutěže v Třebušíně.

Do Třebívlic v sobotu přijel poslední tým tabulky z Velemína a na domácích jako by se projevil typický syndrom podcenění soupeře. Tím spíše, že hned v úvodních deseti minutách hry měli díky Seifertovi a Čtvrtníkovi dvougólový náskok - 2:0.

Zodpovědnost ve hře dozadu, se kterou tým slavil úspěch minule proti Libochovanům, byla rázem pryč. A výsledkem bylo, že se soupeř tříkrát dotáhl na rozdíl jediného gólu (2:1, 3:2, 4:3). Pomohlo mu k tomu i to, že Sailer v prvním poločase zahodil penaltu, když poslal míč vedle pravé tyče velemínské branky.

Domácí špílmachr, jenž na utkání dorazil se zpožděním, takže se do hry dostal až v průběhu zápasu, zaváhání napravil hned v úvodu druhé půle, kdy propálil změť nohou v pokutovém území a uklidil míč do sítě - 5:3.

Ze zbytku se stal festival neproměněných šancí domácích a především jejich soubojem s gólmanem Nohálem. Ten se vyznamenal především při střelách Rambousika a Čtvrtvníka z bezprostřední blízkosti. Když už na míč nedosáhl, chyběla útočícím hráčům přesnost (například Seifert). Skóre se tak již nezměnilo, body však přesto zůstaly v Ttřebívlicích.

Trenér Pavel Fux: "Jsem spokojený s vítězstvím, ale škoda nedůsledností při bránění a také zahozených šancí včetně penalty. Proti silnějšímu soupeři by se nám to mohlo vymstít. Jinak start do sezony nám až na zápas v Ploskovicích vyšel na výbornou, doufám, že v tom trendu budeme pokračovat i nadále."


SK Třebívlice - SK Velemín 5:3

Branky: 5. a 29. Seifert, 11. Čtvrtník, 43. N. Rambousik, 47. Sailer - 37. a 45. (z pen.) Pour, 21. T. Záruba. Rozhodčí: Harazím. Diváci: 60. Poločas: 4:3.

Sestava Třebívlic: M. Rambousik - Radba, Lode, Fux (29. Sailer), Ludačka (56. J. Svoboda) - T. Bunda, Petržílek (46. Harzer), Hanzlíček (85. Vodenka), Seifert (75. Sova) - Čtvrtník, N. Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56656
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!
Po skvělém výkonu celého týmu zůstávají tři body doma!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery