Úvod

Libochovany skolili Sailer a Hanzlíček

publikováno 08.09.2014

Fotbalisté SK Třebívlice ani ve svém druhém domácím utkání nového ročníku III. třídy - skupina A nezaváhali. Libochovany porazili nakonec přesvědčivě 3:0, ale přes stálou převahu dlouho vedli pouze o jediný gól. O dvě branky se postaral Jiří Sailer, třetí přidala letní akvizice Jan Hanzlíček, který tak skóroval i ve svém druhém vystoupení v třebívlickém dresu.

Domácí stálo utkání možná až zbytečně příliš sil, hlavně psychických. Uklidnit se přitom mohli hned ve 3. minutě, ale N. Rambousik zakončil pohlednou kombinaci pouze střelou do tyče. Čekání na úvodní gól utnul až v polovině prvního poločasu Sailer, který se opřel do Rambousikovy zpětné přihrávky a nekompromisní dělovkou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0.

Po úvodním gólu  se mohlo zdát, že další budou rychle následovat, ale snaha domácích většinou končila před pokutovým územím soupeře nebo nepovedenou finální přihrávkou. Do kabin se dokonce mohlo jít za nerozhodného stavu, ale gólman Rambousik se těsně před přestávkou blýskl skvělým reflexem proti střele zblízka před brankou trestuhodně volného soupeře.

Po obrátce se pokračovalo podle stejných not. Třebívličtí dirigovali hru a hosté se jim to snažili znepříjemnit občasnými výpady. Domácí však dlouho nemohli přijat gólovou pojistku. Nepovedlo se to Rambousikovi, jenž udělal kličku brankáři, ale potom minul odkrytou branku. "Dnes bych nedal gól, ani kdyby v brance stál dřevěný panák," ulevil si Kolja po utkání. Skórovat nedokázal ani Hrubý, jenž z ideální pozice před brankou přestřelil.

Definitivní rozhodnutí přišlo až deset minut před koncem, kdy do pokutového území vlétl Seifert, obránce mu přišlápl kopačku a domácí štírek po něko vrávoravých krocích skončil na trávníku. Jasná penalta. Míč si na bílý bod postavil kanonýr Sailer. Na deštěm zmáčeném trávníku v době kopu sice uklouzl a padl na záda, ale míč z jeho kopačky si přesně středem branky cestu do sítě přece jen našel - 2:0.

Hosté rezignovali v závěru osvědčil pohotovost v pokutovém území Hanzlíček, jenž po rohovém kopu zblízka usměrnil míč pod břevno - 3:0. Třebívličtí se tak se šesti body usadili v silném poli pronásledovatelů vedoucího dua tabulky Ploskovice a Bohušovice, na které ztrácejí pouze tři body.

Trenér Pavel Fux: "Kluky musím pochválit, i když jsme se opět potýkali s proměňováním šancí, rozhodnuto mohlo být mnohem dříve. Mnohem zodpovědněji než minule v Ploskovicích jsme ale zahráli v obraně. Doufám, že podobně přistoupíme i k dalšímu domácímu utkání v sobotu proti Velemínu a potvrdíme tak vydařený start do sezony."

SK Třebívlice - TJ Sokol Libochovany 3:0

Branky: 23. a 79. (z pen.) Sailer, 87. Hanzlíček. Rozhodčí: Husar. ŽK: 2:4. Diváci: 50. Poločas: 1:0.

Sestava Třebívlic: M. Rambousik – Radba, Lode, Fux (88. Vodenka), Ludačka (46. Přeučil) - T. Bunda, Hanzlíček, Sailer, Hrubý -  Seifert (82. Sova), N. Rambousik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 56546
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

SK Sahara Vědomice – SK Třebívlice
Na další zápas náš tým zajížděl do krásného areálu Vědomic.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery